Home » Boskamp en Willems »Ernst-Jan Louwers »Tuchtrol » Currently Reading:

Zeperd voor Boskamp & Willems Advocaten

juni 16, 2010 Boskamp en Willems, Ernst-Jan Louwers, Tuchtrol 3 Comments

Boskamp en Willems Advocaten mag mr. E.J. Louwers € 40.000,- (ex BTW) betalen voor zijn werkzaamheden voor dit vonnis van vandaag. Nagenoeg alle eisen van Boskamp Willems zijn afgewezen en zij zijn veroordeeld in de kosten voor twee van drie gedaagden ad. 2 maal € 1.079,-.

Siegobert Jansen moet binnen twee dagen wel een tiental zinnen over Boskamp en Willems Advocaten weghalen die door de rechter als onrechtmatig zijn verklaard. Volgens Jansen is dat geen probleem voor een website met honderden pagina’s, het merendeel op deze website is dus conform wat de rechter toestaat.

Al met al een dikke 40.000 euro voor het verwijderen van een paar zinnen. Siegobert Jansen is overigens nog altijd toegestaan om kritisch te blijven publiceren over Boskamp en Willems op deze website. De rechter wees in zijn vonnis wel op een rij woorden die Siegobert Jansen niet meer mag gebruiken en om die reden hier niet vermeld worden.

Komende tijd wordt er op deze website uitgebreid ingegaan op een aantal zeer opmerkelijke lopende tuchtklachten tegen Boskamp en Willem advocaten te Eindhoven en de omstandigheden daar omheen.

Currently there are "3 comments" on this Article:

  1. Woum zegt:

    Voor 50K haal ik ook wel een paar woorden over boskamp en willems advocaten weg hoor!!

  2. Jane bw zegt:

    zo dat is dus 50 mille met btw en de kosten van omdat boskamp en willems advocaten de zaak verloor tegen de rest. die hangen er zwaar in

Comment on this Article:

You must be logged in to post a comment.

De dood van Mientje Jansen – Straver

Tuchtrol

Zeperd voor Boskamp & Willems Advocaten

juni 16, 2010

Zeperd voor Boskamp & Willems Advocaten

Boskamp en Willems Advocaten mag mr. E.J. Louwers € 40.000,- (ex BTW) betalen voor zijn werkzaamheden voor dit vonnis van vandaag. Nagenoeg alle eisen van Boskamp Willems zijn afgewezen en zij zijn veroordeeld in de kosten voor twee van drie gedaagden ad. 2 maal € 1.079,-. Siegobert Jansen moet binnen twee dagen wel een tiental […]

Meest recente berichten